Smo manjše, družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1999 na podlagi znanja in dolgoletnih uspešnih izkušenj mojega očeta. V letu 2019 tako praznujemo že 20. obletnico delovanja našega podjetja.

Osnovna dejavnost obsega izdelovanje ostrešij in raznih lesenih konstrukcij, ter z njimi povezana krovska in kleparska dela. Trudimo se ohranjati sloves kvalitetnih, hitrih in zanesljivih izvajalcev. Nudimo vam celotno storitev od svetovanja in nabave materiala, do montaže ter izdelave objektov, ki vam bodo dolgo in dobro služili, ter boste nanje upravičeno ponosni.

V zadnjih letih smo začeli širiti svojo dejavnost tudi na lastno izdelavo raznih lesenih skeletnih hiš in lesenih brunaric. Splošno je znano, da je les naraven material, ki dobro vpliva na človekovo zdravje in počutje, zato se povečuje zanimanje po gradnji s takšnih materialih. Vse naše konstrukcije so vnaprej izrisane s profesionalnih 3D računalniškim programom, ki nam omogoča predhodno reševanje raznih detajlov, hkrati pa dobimo točne oblike in dimenzije posameznih elementov, kar omogoča zelo natančno izdelavo. Glavna prednost je tudi ta, da lahko stranki vizualno predstavimo objekt, še preden je ta zgrajen.

Izdelujemo tudi lesene fasade, s tem pa vaši novi ali prenovljeni hiši damo unikaten in mnogo bolj naraven izgled od klasičnih kontaktnih fasad. Končni sloj lesene fasade izdelujemo predvsem iz obdelanega macesnovega lesa, ki zelo lepo kljubuje vsem vremenskim pojavom, možna pa je tudi uporaba drugih vrst lesa.

Naše podjetje se z veseljem loti vsakega izziva!